Asiakaskokemuksia

"Saatoimme luottaa Villeen"

Valtteri & Sanna:

“Toteutimme Ville Nymanin kanssa pientä korjausrakentamista vuosia sitten. Kun meille tuli ajankohtaiseksi uudisrakentaminen ja päädyimme rakentamaan uutta mökkiä ja saunarakennusta, valitsimme urakkaan Rakennustyö Nymanin, koska korjausrakennus oli sujunut niin loistavasti. Meille oli  rakentamisessa aikataulullisesti ja projektin etenemisen kannalta iso etu, että myös maansiirtotyö onnistui Rakennustyö Nymanin kautta.

Olimme kuulleet kauhujuttuja rakennusprojekteista, mutta meidän iso projektimme sujui todella hienosti, koska saatoimme luottaa Villeen ja Villen johtamaan työhön: kommunikaatio pelasi meidän suuntaamme koko projektin ajan, työnjälki oli hyvää, työmaalla oli aina siistiä ja jos missään vaiheessa huomasimme jotain petrattavaa, niin aina oli joku viipymättä paikalla tutkimassa tilannetta.

Meille tuli sellainen kuva, että Villelle laadukas työnjälki oli paitsi kunnia-asia mutta myös osoitus rakkaudesta rakentamiseen ja kestäviin rakennusratkaisuihin. Meistä tuntuu siltä, että meille ei ainoastaan rakennettu mökkiä, jossa on kaikki rakennusteknisesti kohdallaan vaan mökki, jonka jokainen vaihe on lämmöllä vuorattu. Sellaisessa mökissä on erityinen tunnelma.

Kiitos Ville ja Rakennustyö Nyman!”

– Sanna Wikström & Valtteri Heiskanen

joille Rakennustyö Nyman rakensi 100 neliöisen hirsihuvilan ja 30 neliöisen saunarakennuksen Heinolaan

"Erityisesti arvostamme Villen aktiivista asennetta"

Elina ja Kimmo:

Kuulimme mökkinaapurilta paikallisesta yrittäjästä, jolla oli monipuolisia rakentamiseen liittyviä palveluja. Rakennustyö Nyman onkin ollut meille hyvä yhteistyökumppani. Asumme itse kauempana ja arvostamme sitä, että meidän ei ole tarvinnut etsiä jokaista työtä varten eri toteuttajaa. Toisaalta Villen kautta on löytynyt helposti myös tekijöitä niille töille, joita he eivät itse suorita.

Erityisesti arvostamme Villen aktiivista asennetta. Erilaisiin ongelmiin on haettu ratkaisut ja asioita on viety eteenpäin oma-aloitteisesti. Olemme voineet luottaa siihen, että työt tulevat tehdyksi aikataulun mukaan ja laatu on hyvää.

Olemme aikaisemmin rakennuttaneet omakotitalon. Vuosien varrella olemme olleet tekemisissä monen rakennusalan toimijan kanssa. Ville Nymanin kanssa kommunikointi toimii poikkeuksellisen hyvin. Hänet saa kiinni ja asioista voidaan sopia joustavasti ja helposti.

Suosittelisimme Villen firmaa ehdottomasti muille.”

– Elina ja Kimmo Ketola

joille Rakennustyö Nyman teki maatyöt, perustukset mökkiin ja erilliseen saunaan, terassit rakennuksiin, erilisen pihavaraston ja 14 metrisen sillan rannan ja saaren väliin.

kaivuutyöt lahti

Ville riensi apuun

Joni:

“Ensin rakennusprojektin aloitti perustuksien ja hirsien asennuksella keväällä eräs kevyturakoitsija. Syksyyn mennessä ei taloa saatu vesikattovaiheeseen. Rakennus oli pressujen alla talven ajan. Urakoitsija oli poistunut työmaalta eikä vastannut puhelimeen. Neljän kuukauden kuluttua henkilö saapui  työmaalle korjaamaan katolla olevia repeytyneitä pressuja vastaavan mestarin kehotuksesta ja halusi jatkaa työtä.

Siinä vaiheessa hirsitaloyhtiön toimitusvastaava suositteli Villen firmaa (Rakennystyö Nymania). Villen ripeät ja osaavat ammattimiehet ovat joutuneet purkamaan ja korjaamaan merkittävässä määrin toisen firman tekemiä virheellisiä ja säädösten vastaisia rakenteita. Talo ei ole vielä valmis ja työ jatkuu.

Villen toimintatavoissa huomasin erään tärkeän johtamiskulttuuriin asian: kyse on ns. yhteen putkeen -periaate. Eli keskitytään asioihin yksi kerrallaan ja tehdään se, mitä pitää saada valmiiksi. Ei siis säntäillä joka suuntaan vähän sinne-tänne -touhulla. 

Olen nyt tämän kolmen kuukauden aikana havainnut, että Ville on hankkinut hyvin toimivan yhteistyöverkoston. Ilman toimivia yhteistyökumppaneita nykyajassa olisi ainakin rakennusalalla hankala selvitä.

Ville osaa ottaa vastuuta työsuoritteiden ajastamisessa. Eli työmaallla on oikeat tekijät oikea-aikaisesti.

Asiakkaana en ole ollut huolissani enää siitä, mitä työmaalla tapahtuu seuraavaksi vai tapahtuuko mitään.

Suosittelen rakennushankkeeseen ryhtyville Villen firman palveluksia.”

– Joni

jonka rakennusprojektin Rakennustyö Nyman tuli pelastamaan toisen urakoitsijan jäljiltä.